Inici
Castellano
Català
Productes
   
 


La recepta de torrons Vicens ha estat transmesa amb fidelitat minuciosa de pares a fills des de 1745. Desafiant el pas dels anys, fidels a aquesta tradició, ho hem portat fins avui, a través de la història, de manera  respectuosa amb el nostre llegat.


El torró d'Agramunt que elaborem a la nostra fàbrica és  fruit d'una acurada barreja d'avellanes o ametlles amb sucre, mel, clara d'ou i pa d´ àngel:


Comencem coent el sucre. Quan està al punt hi afegim la mel, l'element més delicat de l'elaboració del torró d'Agramunt. Per això a Torrons Vicens la seleccionem d´ entre les de millor qualitat.
Quan la barreja està al punt òptim de cocció la blanquegem a força de clares d'ou batudes a punt de neu, apaguem el foc i hi afegim les avellanes. Les avellanes són l´ altre dels ingredients més importants, per això és imprescindible que siguin de primera qualitat. En seleccionem les millors, les torrem al punt exacte i les pelem.


Amb el rem els mestres torroners pasten bé la barreja fins que es converteix en una massa homogènia. Abans que aquesta es refredi, s´ hi fan pessics i es modelen amb la forma tradicional rodona i plana.  
Finalment cada pessic es posa entre dos fulls rodons de pa d´ àngel. Així, aconseguim un torró de textura cruixent que es trenca gairebé sense esforç. La sensació al gust és d'una suau dolçor.